Lediga tjänster


På Holmqvist Elteknik arbetar vi i en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi står för en hög servicenivå och ett nära samarbete med våra kunder. För oss är personlig utveckling och att vara delaktig i kontorets utveckling viktiga ledord.
Hos oss får du chansen att medverka i hela projektet istället för en enskild teknikdisciplin och du har även en direktkontakt med kunden.

Konstruktör 

Som konstruktör ska du arbeta med att hjälpa uppdragsledare med att konstruera och projektera el i AutoCAD. Vi ser helst att du har el-bakgrund, CAD-vana och god datavana, gärna med erfarenhet från konsult- och/eller entreprenadverksamhet.

Störst vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper, vi värdesätter att våra medarbetare är ordningsamma, har drivkraft och vilja att ständigt lära och utveckla sig själva. Vi vill även att du har god samarbetsförmåga och social kompetens, då arbetet innebär mycket kundkontakt.

Skicka in din ansökan till info@holmqvistelteknik.se
  

Studenter

Söker du LIA-praktik så har vi alltid plats för duktiga studenter som vill utvecklas. Här får du en inblick i hur det är att arbeta på ett mindre konsultföretag där du kommer att få vara delaktig i alla delar av projekteringsarbetet. En bra insats kan leda till anställning.

Är du intresserad så är du varmt välkommen att höra av dig till info@holmqvistelteknik.se